Sæsonmenu januar/februar 2024

3-retters menu med anrettet forret og dessert, samt hovedret som buffet

  • Forret

    • Rimmet og lavbagt torskeryg med dildmayo, syltede æbler, rødbede brokengel og saltede mandler


    Hovedret

    • Langtidsstegt økologisk oksefilét med sort peber og timian (trancheres selv)
    • Dyrevelfærdsmærket gårdkylling med timiansoufflé
    • Bagt, grov kartoffelpuré
    • Sprøde kartoffelsticks med estragon og tørret løg
    • Oksesauce med trøffel og sort hvidløg
    • Saltbagte knoldselleri med hytteost, saltede mandler, feld og syltet citron
    • Hjertesalat med mild hvidløgsdressing, hengemte gule tomater og brødkrumme
    • Blomkål med mørk valnøddedressing, pære og gammelknas
    • Grillet peberfrugt creme


    Dessert

    • Blondie med hengemte blommer, lys chokolade ganache, blodappelsin og hasselnød


    Med til menuen

    • Gastronautens koldhævede surdejsbrød, bløde kernebrioche og dansk økologisk smør
  • Pris - 3-retters sæsonmenu

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: 395 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.

    Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser.



    Anretning og servering

    Menuen leveres klar til servering på fade/skåle og med forretten, samt dessert som portionsanretning, dog kan der være elementer til selvanretning.
    Ydermere skal kødet til hovedretten selv trancheres (skæres).


    Download Sæsonmenuen som PDF

    Vi har samlet sæsonmenuen og alle tilhørende informationer i en PDF.

    Download PDF'en og gem den til senere eller udskriv PDF'en hvis du ønser sæsonmenuen på print.

    Download Sæsonmenu fra GASTRO CATERING

  • Levering - Returnering - Afhentning

    Læs også hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til levering/afhentning af menuen samt returnering/afhentning af service og emballage efter afholdelse af arrangementet.

    Levering - Returnering - Afhentning
  • Afbestillingspolitik

    Skulle du blive nødsaget til at afbestille eller foretage ændringer, helt eller delvist, i din bestilling – da skal dette ske rettidigt og vores afbestillingspolitik vil her gøre sig gældende.

    GASTROs Afbestillingspolitik

Velbekomme!