Arrangementer

Vi elsker at lave mad, og betragter det som en stor ære at få lov til at lave catering til livets store fester som konfirmation, bryllupper og særlige mærkedage.

Arrangementskalender

Send forespørgsel på arrangement

Tjek venligst i kalenderen ovenfor om datoen for dit arrangement er tilgængelig før du sender din forespørgsel.

Ønsker til menu

Levering

Hvor skal maden leveres?

Hvornår ønsker du at afhente maden?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Firmafester, receptioner og andre store events er også nogle af vores store forcer, og om end det er en lækker menu til personaleforeningens vinsmagning, den store reception, eller firmafesten for flere hundrede medarbejdere er Gastro Catering garant for den gode madoplevelse.

Vi sætter en ære i at lave menuer der er skræddersyet jeres ønsker og forventninger, og ved os kan I være sikre på at alting altid er lavet fra bunden, og med de bedste råvarer tilgængelige, der både er med byens højeste andel af økologi, dyrevelfærd og lokale råvarer.

Udover det er det vigtigt for os at retterne er anrettet så appetitten vækkes allerede ved øjnenes begejstring for maden. Det betyder at der er tænkt over både farvespil i råvarerne, såvel som det flotte stentøj, keramik, glas, træ og porcelæn som maden anrettes på. Ved os er foliebakker bandlyst, og ønsker man arrangementer med engangsservice vil det altid være bionedbrydelig og komposterbar emballage.

Gastro Catering har fast lukket søndage – dog åbent for større selskaber +30.000 kr og i konfirmationsperioden.