Konfirmationsmenuer 2025

Konfirmationsfest med mad i særklasse

  • Vælg mellem 3 lækre menuer

    Vi har nøje sammensat 3 lækre og velsmagende konfirmationsmenuer så du kan vælge netop den menu der passer til din konfirmationsfest.

    Alle menuer er selvfølgelig tilberedt med udgangspunkt i vores kendte holdninger til økologi, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer!

  • Download Konfirmationsmenuerne som PDF

    Vi har samlet konfirmationsmenuerne og alle tilhørende informationer i en PDF.

    Download PDF'en og gem den til senere eller udskriv PDF'en hvis du ønser konfirmationsmenuerne på print.

    Download Konfirmationsmenuer fra GASTRO CATERING

Menu 1: ”Konfirmationsmenuen 2025”

  • Vores mest populære konfirmationsmenu – til en særlig god pris!



    Forret

    • Koldrøget laks med rygeostecreme, dildmayo, sprød radise og karse
    • Lille bao med saltet og marineret kalkun, sød chilicreme, knuste peanuts og grønne spirer
    • Peberstegt okseflank med bearnaisemayo, syltede små svampe, bagte tomater og røgede mandler


    Hovedret

    • Langtidsstegt oksefilét af kødkvæg med sort peber og timian (trancheres selv)
    • Cremet estragonsauce
    • Spyd med saltet og BBQ glaseret kyllingebryst, marinerede majs og BBQ creme
    • Galette af bagte løg, forårsløg, ramsløg og lagret havarti (skæres ved buffet)
    • Krydderstegte små kartofler
    • Bagte nye gulerødder med citronemulsion, hytteost, boghvede og spinat
    • Hjertesalat med bagte og friske cherrytomater, ramsløgsfraiche og croutons
    • Pastasalat med saltost, bagte squash, ærter og urter
    • Smørbønnespread med spidskommen og citrus


    Dessert

    • Vaniljepannacotta med bagte rabarber og krydderkiks
    • Brookie med brændt solbærmarengs og karamel
    • Mazarinkage med lys chokoladecreme, jordbærsylt og pistacieknas


    Tilkøb

    • Alle retter fra menu 2 ”Den klassiske”, kan tilkøbes til denne menu


    Brød til både forret og hovedret

    • Gastronautens koldhævede surdejsbrød, bløde spinatboller og dansk økologisk smør
  • Pris menu 1: ”Konfirmationsmenuen 2025”

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer:
    2 retter: 325 kr. / 3 retter: 395 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 25,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.

    Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser, men derimod en særlig børnemenu (t.o.m. 10 år) - se vores 3-retters børnemenu længere nede på denne side.



    Anretning og servering

    3 forretter, hovedret som buffet og 3 desserter: Forretter og desserter leveres anrettet på fade og/eller i portioneringer.
    Hovedretter og salater leveres i gastrofade samt skåle og er anrettet, klar til servering.
    Kødet ved hovedretten skal selv trancheres (skæres).

Menu 2: "Den klassiske"

  • Forretter: Vælg 2 - tilkøb én ekstra kr. 35,-

    • GASTROs tunmousse med økologisk smør og økologisk citrus – serveres med små salater, øko æg og kimchimayo
    • GASTROs ”lette” tunmousse med økologisk fraiche og økologisk citrus – serveres med små salater, øko æg og kimchimayo
    • Vores varmrøgede laks fra færøerne med ”rød” dressing, agurk og koldvandsrejer
    • ”Rejecocktail” på Gastro manér – med håndpillede koldvandsrejer, syltede hvide asparges, tomatstøv og avocadomayo
    • Hj. røget kylling med sprød brødkrumme, sort hvidløgsaïoli, syltet løg og karse
    • Lufttørret sydlandsk skinke med artiskokcreme, syltede løg og artiskok
    • Slider med frilandskalv, estragonmayo og tomatchutney
    • Smørbagt tartelet (1 stor) med høns i asparges, tomat og purløg (leveres som ”samle selv”)


    Hovedretter: Vælg 1 - tilkøb én ekstra kr. 35,-

    • Kam af letsaltet økologisk gris stegt med sort peber og ramsløg – serveres med cremet pebersauce og ristede rødder
    • Timianstegt kalvemørbrad med estragoncremesauce og bagte gulerødder
    • Langtidsstegt oksestriploin med timian og hvidløg - hertil rødvinssauce og ristede svampe
    • ”Lørdagskylling” – dansk udbenet kylling overlår fra friland, stegt med citrus og timian – hertil kraftig persillesauce og nye gulerødder
    • Saltet og langtidsstegt oksespidsbryst med grov sellerimos og cremet urtesauce


    Tilbehør: Vælg 1 - tilkøb én ekstra kr. 25,-

    • Nye smørkogte kartofler med persille
    • Krydderstegte små kartofler
    • Kartoffelgratin med økologisk fraiche og hvider
    • Flødevendte små kartofler med løg og timian
    • Ovnristet polenta med høost, hvidløg og dehydreret tomat
    • Galette af bagte løg, forårsløg, ramsløg og lagret havarti
    • Sprød arancini med ærter og gammelknas


    Salater: Vælg 2 - tilkøb én ekstra kr. 25,-

    • Kartoffelsalat med rygeostecreme, ærter og urter
    • Tomatsalat med saltost, spinat, basilikum, rødløg og jomfruolie
    • Råmarineret gulerodssalat med æble, tranebær og ristede kerner
    • Hjertesalat med bagte og friske cherrytomater, ramsløgsfraiche og croutons
    • Hvedekernesalat med grønne oliven, små tomater og grillet peberfrugt
    • Pastasalat med saltost, bagte squash, ærter og urter
    • Hummus med spidskommen og citrus


    Brød til både foretter og hovedret:

    • Gastronautens koldhævede surdejsbrød, bløde maltboller og dansk økologisk smør


    Desserter: Vælg 2 - tilkøb én ekstra kr. 30,-

    • Fragelité isroulade med syltede bær (isrouladen trancheres selv)
    • Vaniljepannacotta med bagte rabarber og krydderkiks
    • Brookie med brændt solbærmarengs og karamel
    • Gastros blondie med lys chokoladeganache og hindbær
    • Mazarinkage med lys chokoladecreme, jordbærsylt og pistacieknas
    • Gl. dags æblekage med marcipanmakron og økologisk Thise fløde
    • Frugtsalat i havtornsirup med hjemmelavet råcreme
    • Gastros citronfromage med citrongelé og pistacie
    • Eton Mess – portionsanretninger med marengs, syltede og friske bær og vaniljefløde
  • Pris menu 2: "Den klassiske"

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer:
    2 retter: 350 kr. / 3 retter: 425 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 25,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.

    Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser, men derimod en særlig børnemenu (t.o.m. 10 år) - se vores 3-retters børnemenu længere nede på denne side.



    Anretning og servering

    Menuen er tænkt som selvbetjeningsbuffet. Forretter og desserter leveres anrettet på fade og/eller i portioneringer.
    Hovedretter og salater leveres i gastrofade samt skåle og er anrettet, klar til servering.
    Kødet ved hovedretten skal selv trancheres (skæres).

Menu 3: "Tapasmenuen"

  • Kolde retter:

    • Koldrøget laks med rygeost, dildmayo, sprød radise og karse
    • Slider med frilandskalv, estragonmayo og tomatchutney
    • Lille bao med saltet og marineret kalkun, sød chilicreme, knuste peanuts og grønne spirer fade
    • Peberstegt okseflank med bearnaisemayo, syltede små svampe, bagte tomater og røgede mandler


    Lune retter:

    • Bøf af langtidsstegt oksemørbrad, grønne asparges, ærter og rødvinsglace
    • Sprød arancini med ærter og gammelknas
    • Spyd med saltet og BBQ glaseret kyllingebryst, marinerede majs og BBQ creme
    • Galette af bagte løg, forårsløg, ramsløg og lagret havarti
    • Ovnristede kartofler med tomat broken gel og aïoli
    • Hjertesalat med bagte og friske cherrytomater, ramsløgsfraiche og croutons


    Til sidst:

    • Vaniljepannacotta med bagte rabarber og krydderkiks
    • Brookie med brændt solbærmarengs og karamel
    • Eton Mess – portionsanretninger med marengs, syltede og friske bær og vaniljefløde
    • Lagret havarti med stikkelsbærkompot og knækbrød


    Brød til både de kolde og lune retter:

    • Gastronautens koldhævede surdejsbrød i brud og dansk økologisk smør
  • Pris menu 3: "Tapasmenuen"

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer: 450 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 25,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.

    Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser, men derimod en særlig børnemenu (t.o.m. 10 år) - se vores 3-retters børnemenu længere nede på denne side.



    Anretning og servering

    Menuen er tænkt som et udpluk af forskellige små retter, hvor man serverer de kolde og varme retter på buffeten samlet, hvorefter der afsluttes med desserten. Alle retter leveres portioneret enkeltvis og færdiganrettet i fortrinsvist bæredygtigt og komposterbart engangsemballage og/eller vores eget service.
    Ved de lune retter, kan der dog være en grøn urtetopping der selv skal anrettes inden servering.

Vi tilbyder også

  • 3-Retters Børnemenu

    - For børn t.o.m. 10 år.


    Forret:

    • Hj. lavede kyllingespyd med tomatdip, ærter og gulerødder (kold forret)


    Hovedret:

    • Hakkebøf med bearnaisecreme, stegte kartofler og gulerodssalat


    Dessert:

    • Samme som voksenmenuen



    Pris - 3-Retters Børnemenu

    Pris pr. kuvert inkl. moms: 195 kr.

  • Velkomstdrink (alkoholfri)

    - Leveret i Kilnerkrukke med is, til ”tap selv”.


    Limonade:

    Perfekt til alkoholfri velkomstdrink, eller som alternativ til sodavand – vælg mellem:

    • Citron/Lime/Mynte
    • Rabarber/Mynte
    • Ingefær/Lime
    • Hibiscus/Solbær



    Pris - Velkomstdrink

    Pris pr. kuvert inkl. moms (0,3 liter):

    • 1 variant: 30 kr.
    • 2 varianter: 50 kr.
    • 3 varianter: 65 kr.
  • Natmad

    - Leveres med menuen, til selvopvarmning.


    Burritos:

    • 1 stor burrito med kyllinge eller oksefajita, gode oste, grøn salat, avocadospread og tomatsalsa



    Pris - Natmad

    Pris pr. kuvert inkl. moms: 85 kr.

Vin til din konfirmationsfest

- fra BISGAARDs

Vi har igennem samarbejde med BISGAARDs, mulighed for at tilbyde nøje udvalgte vine til vores menuer - se nedenfor.


Fuld returret
Der er fuld returret på alle uåbnede flasker – betal kun for de flasker I bruger. Overskydende vin returneres/afhentes med retur service til GASTRO CATERING.


Bestilling og afhentning
Vinene bestilles og faktureres sammen med menuen, gennem GASTRO CATERING. Afhentes hos BISGAARDs på adressen:
Randersvej 66E, 8800 Viborg • telefon: 8669 0919

BISGAARDs

Vin til: Velkomst

Rosé Port tonic

  • Super frisk port med dejlig aroma blandet med Mediterranean tonic (én til én)
    – beregn 12 glas pr. sæt (1 liter)

Pris pr. sæt (uanset mængde)
Sætpris butik: 127 kr. / Konfirmationspris 110 kr.

Vin til: Forret/kolde retter

Saint-Peyre Chardonnay, Cotes de Thau, Roussillon Sydfrankrig

  • Fyldig let cremet solmoden vin. Intens og rig på chardonnay druens aromaer med friskhed i finishen
    – beregn 8 glas pr. flaske

Pris pr. flaske (uanset mængde)
Butikpris: 89 kr. / Konfirmationspris 75 kr.

Vin til: Hovedret/lune retter

Vatican, Cotes du Rhone Village, Frankrig

  • Frugt, blødhed og fylde. Solmodne behagelige røde bær. Egen import siden 2008 og vores absolutte bestseller
    – beregn 6 glas pr. flaske

Pris pr. flaske (uanset mængde)
Butikpris: 89 kr. / Konfirmationspris 75 kr.

Vin til: Dessert

Brachetto d´Aqui, Piemonte, Italien

  • Brachetto-druen frembringer friske vine med en markant frugtsødme, som uværgeligt giver mindelser om sødmefulde jordbær. Let perlende blid brus
    – beregn 10 glas pr. flaske (ofte tager gæsterne gerne et ekstra glas af denne)

Pris pr. flaske (uanset mængde)
Butikpris: 119 kr. / Konfirmationspris 100 kr.

  • Levering - Returnering - Afhentning

    Læs også hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til levering/afhentning af menuen samt returnering/afhentning af service og emballage efter afholdelse af arrangementet.

    Levering - Returnering - Afhentning
  • Afbestillingspolitik

    Skulle du blive nødsaget til at afbestille eller foretage ændringer, helt eller delvist, i din bestilling – da skal dette ske rettidigt og vores afbestillingspolitik vil her gøre sig gældende.

    GASTROs Afbestillingspolitik

Velbekomme og god fest!

GASTRO CATERING ønsker stort tillykke med konfirmationen/nonfirmationen!