Julemenuer 2023

Julemenuer fra GASTRO CATERING

  • Julebuffét - med et twist


    Første servering

    • Vores varmrøgede laks med karsemayo, syltede æbler, rygeost og røde urter
    • Saltet og julekrydret nakke af økologisk gris med rosmarin mayo, tyttebær og saltet hasselnød
    • Salat af økologiske høns med fuldfed fraiche, karry og jordskokke- hertil sprød butterdejskiks


    Anden servering

    • Low & slow braiseret kæbe af saltet gris med mørk glace og beder
    • Sprød kugle med andeconfit og selleripickles
    • Vores hj. lavede julemedister med løgmarmelade
    • Kartoffelgratin med rodfrugter, gode oste og rosmarin
    • Stegte og stuvede jordskokker og grønkål
    • Bagte lokale græskar med bærsylt, figner og boghvede (salat)
    • Grønkålssalat med pære, egen honning, salt ost og ristede mandler
    • Rødkålssalat med syltet gran, vinteræbler og brombær


    Tredje servering

    • Ris ´a la mande med ristede mandler, ægte vanilje, økologisk Thise fløde og sød kirsebærsauce
    • Honning og valnøddekage med lys chokoladeganache, appelsin og valnøddepraliné
    • Vores hj. lavede trøffelbrie med pære-timiankompot og maltkiks


    Pris pr. kuvert ved min. 20 kuverter: Kr. 345,-

    Ved under 20 kuverter, koster menuen + 20 kr./kuverten.
    Ved over 80 kuverter, koster menuen – 20 kr./kuverten.

  • TAPAS - på bedste julemanér


    Juletapas: 10 kolde retter

    • Vores varmrøgede laks med karsemayo, syltede æbler, rygeost og røde urter
    • Pocheret økologisk hønseæg med håndpillede rejer, pebercreme og urter
    • Selleriravioli med taskekrabbe og citrus
    • Saltet og julekrydret nakke af økologisk gris med rosmarin mayo, tyttebær og saltet hasselnød
    • Salat af økologiske høns med fuldfed fraiche, karry og jordskokke- hertil sprød butterdejskiks
    • 24 måneders lufttørret skinke med rødbedehummus og syltede løg
    • Peberstegt okseflank med sort hvidløgsaïoli, syltede bøgehatte og pebrede chips
    • Spyd med glaserede beder og røget okse
    • Honning og valnøddekage med lys chokoladeganache, appelsin og valnøddepraliné
    • Vores hj. lavede trøffelbrie med pære-timiankompot og maltkiks


    Pris pr. kuvert ved min. 20 kuverter: Kr. 345,-

    Ved under 20 kuverter, koster menuen + 20 kr./kuverten.
    Ved over 80 kuverter, koster menuen – 20 kr./kuverten.

  • Tilvalgsmuligheder til julebuffét, samt ombytning af retter

    • Årets julesild 2023 med hibiscus og brombær
    • Gl. dags modnet sild med karrysalat og løg
    • Vores hj. lavede rullepølse af frilandsgris med sky, løg og karse
    • ”Æbleflæsk” – Fyldt juleæble med æble-løg-bacon kompot
    • Lun økologisk leverpostej med bacon og svampe
    • Smørbagt tarteletskal (stor) med økologiske høns i asparges, purløg og tomat
    • Pandestegt fiskefilét med hj. gjort remoulade og økologisk citron
    • Honningglaseret kam af frilandsgris med rosmarin og sort peber
    • Peber/honning stegt andebryst

    Pris pr. tilvalgte ret, pr. kuvert: kr. 35,- / andebryst dog kr. 45,-
    Enkelte retter på den oprindelige menu kan ombyttes med retter blandt tilvalgsmulighederne – dog mod et tillæg, afhængig af udskiftning.

  • Download Julemenuerne som PDF

    Download julemenuerne som PDF og læs mere om blandt andet levering og afbestillingsgebyr.

    Hent Julemenuerne 2023 som PDF