Julebal med mad i særklasse
-
Vælg mellem 2 lækre menuer
Selvfølgelig tilberedt med udgangspunkt i vores kendte holdninger til økologi, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer!
-
Download Julemenuerne som PDF
Download Julemenuer fra GASTRO CATERINGVi har samlet julemenuerne og alle tilhørende informationer i en PDF.
Download PDF'en og gem den til senere eller udskriv PDF'en hvis du ønser julemenuerne på print.
Den traditionelle Julebuffét med et twist
-
Første servering
- Vores varmrøgede laks med karsemayo, syltede æbler, rygeost og røde urter
- Saltet og julekrydret nakke af økologisk gris med rosmarin mayo, tyttebær og saltet hasselnød
- Salat af økologiske høns med fuldfed fraiche, karry og jordskokke – hertil sprød butterdejskiks
Anden servering
- Low & slow braiseret kæbe af saltet gris med mørk glace og beder
- Sprød kugle med andeconfit og selleripickles
- Vores hj. lavede julemedister med løgmarmelade
- Kartoffelgratin med rodfrugter, gode oste og rosmarin
- Stegte og stuvede jordskokker og grønkål
- Bagte lokale græskar med bærsylt, figner og boghvede (salat)
- Grønkålssalat med pære, egen honning, salt ost og ristede mandler
- Rødkålssalat med syltet gran, vinteræbler og brombær
Tredje servering
- Ris à l'amande med ristede mandler, ægte vanilje, økologisk Thise fløde og sød kirsebærsauce
- Honning og valnøddekage med lys chokoladeganache, appelsin og valnøddepraliné
- Vores hj. lavede trøffelbrie med pære-timiankompot og maltkiks
Til buffeten medfølger
- Økologisk surdejsrugbrød, økologisk surdejshvedebrød og vores ”mormor” brød med malt og
kerner – serveret med dansk smør, naturligvis
-
Pris - Den traditionelle Julebuffét med et twist
Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: 345 kr.
Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert.
Alle priser er inkl. moms.Anretning
Forret og dessert anrettes på passende fade, skåle mv.
Hovedretterne afhentes/leveres lune, med enkelte elementer til selvanretning i forhold til den sidste ”prik over i´et”.
Ønsker I ikke selv at sætte maden op, kan I tilkøbe en Gastronaut der anretter og arrangerer maden for jer (afhængigt af ledighed) – kontakt os for at høre nærmere.
TAPAS på bedste julemanér
-
Jule TAPAS - 10 kolde retter:
- Vores varmrøgede laks med karsemayo, syltede æbler, rygeost og røde urter
- Pocheret økologisk hønseæg med håndpillede rejer, pebercreme og urter
- Selleriravioli med taskekrabbe og citrus
- Saltet og julekrydret nakke af økologisk gris med rosmarin mayo, tyttebær og saltet hasselnød
- Salat af økologiske høns med fuldfed fraiche, karry og jordskokke- hertil sprød butterdejskiks
- 24 måneders lufttørret skinke med rødbedehummus og syltede løg
- Peberstegt okseflank med sort hvidløgsaïoli, syltede bøgehatte og pebrede chips
- Spyd med glaserede beder og røget okse
- Honning og valnøddekage med lys chokoladeganache, appelsin og valnøddepraliné
- Vores hj. lavede trøffelbrie med pære-timiankompot og maltkiks
Hertil:
- Økologisk surdejsrugbrød, økologisk surdejshvedebrød og vores ”mormor” brød med malt og kerner – serveret med dansk smør, naturligvis
-
Pris - TAPAS på bedste julemanér
Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: 345 kr.
Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert.
Alle priser er inkl. moms.Anretning
Menuen anrettes fortrinsvis portioneret på passende fade, skåle mv.
Ønsker I ikke selv at sætte maden op, kan I tilkøbe en Gastronaut der anretter og arrangerer maden for jer (afhængigt af ledighed) – kontakt os for at høre nærmere.
Tilvalgsmuligheder og ombytning af retter
-
Enkelte retter på den oprindelige menu kan ombyttes med retter blandt tilvalgsmulighederne – dog mod et tillæg, afhængig af udskiftning.
Pris - Tilvalg
Pris pr. tilvalgte ret, pr. kuvert: 35 kr. - Andebryst dog 45 kr.
-
Muligheder for tilvalg/ombytning af retter:
- Årets julesild 2023 med hibiscus og brombær
- Gl. dags modnet sild med karrysalat og løg
- Vores hj. lavede rullepølse af frilandsgris med sky, løg og karse
- ”Æbleflæsk” – Fyldt juleæble med æble-løg-bacon kompot
- Lun økologisk leverpostej med bacon og svampe
- Smørbagt tarteletskal (stor) med økologiske høns i asparges, purløg og tomat
- Pandestegt fiskefilét med hj. gjort remoulade og økologisk citron
- Honningglaseret kam af frilandsgris med rosmarin og sort peber
- Peber/honning stegt andebryst
-
Levering - Returnering - Afhentning
Levering - Returnering - AfhentningLæs også hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til levering/afhentning af menuen samt returnering/afhentning af service og emballage efter afholdelse af arrangementet.
-
Afbestillingspolitik
GASTROs AfbestillingspolitikSkulle du blive nødsaget til at afbestille eller foretage ændringer, helt eller delvist, i din bestilling – da skal dette ske rettidigt og vores afbestillingspolitik vil her gøre sig gældende.
Velbekomme og god fest!
GASTRO CATERING ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!