Julemenuer fra GASTRO CATERING
-
Julebuffét - med et twist
Første servering
- Vores varmrøgede laks med karsemayo, syltede æbler, rygeost og røde urter
- Saltet og julekrydret nakke af økologisk gris med rosmarin mayo, tyttebær og saltet hasselnød
- Salat af økologiske høns med fuldfed fraiche, karry og jordskokke- hertil sprød butterdejskiks
Anden servering
- Low & slow braiseret kæbe af saltet gris med mørk glace og beder
- Sprød kugle med andeconfit og selleripickles
- Vores hj. lavede julemedister med løgmarmelade
- Kartoffelgratin med rodfrugter, gode oste og rosmarin
- Stegte og stuvede jordskokker og grønkål
- Bagte lokale græskar med bærsylt, figner og boghvede (salat)
- Grønkålssalat med pære, egen honning, salt ost og ristede mandler
- Rødkålssalat med syltet gran, vinteræbler og brombær
Tredje servering
- Ris ´a la mande med ristede mandler, ægte vanilje, økologisk Thise fløde og sød kirsebærsauce
- Honning og valnøddekage med lys chokoladeganache, appelsin og valnøddepraliné
- Vores hj. lavede trøffelbrie med pære-timiankompot og maltkiks
Pris pr. kuvert ved min. 20 kuverter: Kr. 345,-
Ved under 20 kuverter, koster menuen + 20 kr./kuverten.
Ved over 80 kuverter, koster menuen – 20 kr./kuverten. -
TAPAS - på bedste julemanér
Juletapas: 10 kolde retter
- Vores varmrøgede laks med karsemayo, syltede æbler, rygeost og røde urter
- Pocheret økologisk hønseæg med håndpillede rejer, pebercreme og urter
- Selleriravioli med taskekrabbe og citrus
- Saltet og julekrydret nakke af økologisk gris med rosmarin mayo, tyttebær og saltet hasselnød
- Salat af økologiske høns med fuldfed fraiche, karry og jordskokke- hertil sprød butterdejskiks
- 24 måneders lufttørret skinke med rødbedehummus og syltede løg
- Peberstegt okseflank med sort hvidløgsaïoli, syltede bøgehatte og pebrede chips
- Spyd med glaserede beder og røget okse
- Honning og valnøddekage med lys chokoladeganache, appelsin og valnøddepraliné
- Vores hj. lavede trøffelbrie med pære-timiankompot og maltkiks
Pris pr. kuvert ved min. 20 kuverter: Kr. 345,-
Ved under 20 kuverter, koster menuen + 20 kr./kuverten.
Ved over 80 kuverter, koster menuen – 20 kr./kuverten.
-
Tilvalgsmuligheder til julebuffét, samt ombytning af retter
- Årets julesild 2023 med hibiscus og brombær
- Gl. dags modnet sild med karrysalat og løg
- Vores hj. lavede rullepølse af frilandsgris med sky, løg og karse
- ”Æbleflæsk” – Fyldt juleæble med æble-løg-bacon kompot
- Lun økologisk leverpostej med bacon og svampe
- Smørbagt tarteletskal (stor) med økologiske høns i asparges, purløg og tomat
- Pandestegt fiskefilét med hj. gjort remoulade og økologisk citron
- Honningglaseret kam af frilandsgris med rosmarin og sort peber
- Peber/honning stegt andebryst
Pris pr. tilvalgte ret, pr. kuvert: kr. 35,- / andebryst dog kr. 45,-
Enkelte retter på den oprindelige menu kan ombyttes med retter blandt tilvalgsmulighederne – dog mod et tillæg, afhængig af udskiftning. -
Download Julemenuerne som PDF
Hent Julemenuerne 2023 som PDFDownload julemenuerne som PDF og læs mere om blandt andet levering og afbestillingsgebyr.