Julemenuer 2023

Julebal med mad i særklasse

  • Vælg mellem 2 lækre menuer

    Selvfølgelig tilberedt med udgangspunkt i vores kendte holdninger til økologi, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer!

  • Download Julemenuerne som PDF

    Vi har samlet julemenuerne og alle tilhørende informationer i en PDF.

    Download PDF'en og gem den til senere eller udskriv PDF'en hvis du ønser julemenuerne på print.

    Download Julemenuer fra GASTRO CATERING

Den traditionelle Julebuffét med et twist

  • Første servering

    • Vores varmrøgede laks med karsemayo, syltede æbler, rygeost og røde urter
    • Saltet og julekrydret nakke af økologisk gris med rosmarin mayo, tyttebær og saltet hasselnød
    • Salat af økologiske høns med fuldfed fraiche, karry og jordskokke – hertil sprød butterdejskiks


    Anden servering

    • Low & slow braiseret kæbe af saltet gris med mørk glace og beder
    • Sprød kugle med andeconfit og selleripickles
    • Vores hj. lavede julemedister med løgmarmelade
    • Kartoffelgratin med rodfrugter, gode oste og rosmarin
    • Stegte og stuvede jordskokker og grønkål
    • Bagte lokale græskar med bærsylt, figner og boghvede (salat)
    • Grønkålssalat med pære, egen honning, salt ost og ristede mandler
    • Rødkålssalat med syltet gran, vinteræbler og brombær


    Tredje servering

    • Ris à l'amande med ristede mandler, ægte vanilje, økologisk Thise fløde og sød kirsebærsauce
    • Honning og valnøddekage med lys chokoladeganache, appelsin og valnøddepraliné
    • Vores hj. lavede trøffelbrie med pære-timiankompot og maltkiks


    Til buffeten medfølger

    • Økologisk surdejsrugbrød, økologisk surdejshvedebrød og vores ”mormor” brød med malt og
      kerner – serveret med dansk smør, naturligvis
  • Pris - Den traditionelle Julebuffét med et twist

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: 345 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.



    Anretning

    Forret og dessert anrettes på passende fade, skåle mv.
    Hovedretterne afhentes/leveres lune, med enkelte elementer til selvanretning i forhold til den sidste ”prik over i´et”.
    Ønsker I ikke selv at sætte maden op, kan I tilkøbe en Gastronaut der anretter og arrangerer maden for jer (afhængigt af ledighed) – kontakt os for at høre nærmere.

TAPAS på bedste julemanér

  • Jule TAPAS - 10 kolde retter:

    • Vores varmrøgede laks med karsemayo, syltede æbler, rygeost og røde urter
    • Pocheret økologisk hønseæg med håndpillede rejer, pebercreme og urter
    • Selleriravioli med taskekrabbe og citrus
    • Saltet og julekrydret nakke af økologisk gris med rosmarin mayo, tyttebær og saltet hasselnød
    • Salat af økologiske høns med fuldfed fraiche, karry og jordskokke- hertil sprød butterdejskiks
    • 24 måneders lufttørret skinke med rødbedehummus og syltede løg
    • Peberstegt okseflank med sort hvidløgsaïoli, syltede bøgehatte og pebrede chips
    • Spyd med glaserede beder og røget okse
    • Honning og valnøddekage med lys chokoladeganache, appelsin og valnøddepraliné
    • Vores hj. lavede trøffelbrie med pære-timiankompot og maltkiks


    Hertil:

    • Økologisk surdejsrugbrød, økologisk surdejshvedebrød og vores ”mormor” brød med malt og kerner – serveret med dansk smør, naturligvis
  • Pris - TAPAS på bedste julemanér

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: 345 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.



    Anretning

    Menuen anrettes fortrinsvis portioneret på passende fade, skåle mv.
    Ønsker I ikke selv at sætte maden op, kan I tilkøbe en Gastronaut der anretter og arrangerer maden for jer (afhængigt af ledighed) – kontakt os for at høre nærmere.

Tilvalgsmuligheder og ombytning af retter

  • Enkelte retter på den oprindelige menu kan ombyttes med retter blandt tilvalgsmulighederne – dog mod et tillæg, afhængig af udskiftning.



    Pris - Tilvalg

    Pris pr. tilvalgte ret, pr. kuvert: 35 kr. - Andebryst dog 45 kr.

  • Muligheder for tilvalg/ombytning af retter:

    • Årets julesild 2023 med hibiscus og brombær
    • Gl. dags modnet sild med karrysalat og løg
    • Vores hj. lavede rullepølse af frilandsgris med sky, løg og karse
    • ”Æbleflæsk” – Fyldt juleæble med æble-løg-bacon kompot
    • Lun økologisk leverpostej med bacon og svampe
    • Smørbagt tarteletskal (stor) med økologiske høns i asparges, purløg og tomat
    • Pandestegt fiskefilét med hj. gjort remoulade og økologisk citron
    • Honningglaseret kam af frilandsgris med rosmarin og sort peber
    • Peber/honning stegt andebryst

  • Levering - Returnering - Afhentning

    Læs også hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til levering/afhentning af menuen samt returnering/afhentning af service og emballage efter afholdelse af arrangementet.

    Levering - Returnering - Afhentning
  • Afbestillingspolitik

    Skulle du blive nødsaget til at afbestille eller foretage ændringer, helt eller delvist, i din bestilling – da skal dette ske rettidigt og vores afbestillingspolitik vil her gøre sig gældende.

    GASTROs Afbestillingspolitik

Velbekomme og god fest!

GASTRO CATERING ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!