Sæsonmenu august/september 2025

3-retters menu med anrettet forret og dessert, samt hovedret som buffet

Vi har nøje sammensat en lækker og velsmagende sæsonmenu.

Menuen er selvfølgelig tilberedt med udgangspunkt i vores kendte holdninger til økologi, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer!

Information om allergener, kan oplyses ved henvendelse.

  • Forret:

    • Rimmet og lavbagt torvefisk med timianmayo, salsa på citrus, grillet majs, gule tomater og grønne urter


    Hovedret

    • Langtidsstegt kalvefilét med sort peber og timian
    • Kroket af saltet og braiseret kyllingelår fra Hopballe Mølle, kantareller og lagret havarti
    • Estragoncremesauce
    • Knuste aspargeskartofler med fuldfed fraiche og urter
    • Dampet sommergrønt med brunet smør og hasselnød (lun)
    • Salat på solsikkehummus, grillede løg, syltede kartofler og saltost
    • Nye blomkål med persille, bagte små tomater og sorte linser
    • Melonsalat med ristede kerner, sommerkål, basilikum og ristede kerner
    • Haidari med grillet peberfrugt


    Dessert

    • ”Sensommer i et glas”
      – Hvid chokoladebar, lys chokoladeganache, hindbær broken gel, sensommerbær og syltede blåbær


    Med til menuen

    • Gastronautens koldhævede surdejsbrød, bløde maltbrioche og dansk økologisk smør
  • Pris - 3-retters sæsonmenu

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer:
    2 retter: 350 kr. / 3 retter: 425 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 25,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.

    Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser.


    Anretning og servering

    Menuen leveres klar til servering på fade/skåle og med forretten, samt dessert som portionsanretning, dog kan der være elementer til selvanretning.
    Ydermere skal kødet til hovedretten selv trancheres (skæres).


    Levering

    Levering Viborg kr. 150,-
    Levering uden for bygrænsen efter aftale.


    Download Sæsonmenuen som PDF

    Vi har samlet sæsonmenuen og alle tilhørende informationer i en PDF.

    Download PDF'en og gem den til senere eller udskriv PDF'en hvis du ønser sæsonmenuen på print.

    Download Sæsonmenu fra GASTRO CATERING

  • Levering - Returnering - Afhentning

    Læs også hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til levering/afhentning af menuen samt returnering/afhentning af service og emballage efter afholdelse af arrangementet.

    Levering - Returnering - Afhentning
  • Afbestillingspolitik

    Skulle du blive nødsaget til at afbestille eller foretage ændringer, helt eller delvist, i din bestilling – da skal dette ske rettidigt og vores afbestillingspolitik vil her gøre sig gældende.

    GASTROs Afbestillingspolitik

Velbekomme!