Konfirmationsmenuer 2024

Konfirmationsfest med mad i særklasse

  • Vælg mellem 3 lækre menuer

    Vi har nøje sammensat 3 lækre og velsmagende konfirmationsmenuer så du kan vælge netop den menu der passer til din konfirmationsfest.

    Alle menuer er selvfølgelig tilberedt med udgangspunkt i vores kendte holdninger til økologi, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer!

  • Download Konfirmationsmenuerne som PDF

    Vi har samlet konfirmationsmenuerne og alle tilhørende informationer i en PDF.

    Download PDF'en og gem den til senere eller udskriv PDF'en hvis du ønser konfirmationsmenuerne på print.

    Download Konfirmationsmenuer fra GASTRO CATERING

Menu 1: ”Konfirmationsmenuen 2024”

  • Vores mest populære konfirmationsmenu – til en særlig god pris!



    Forret

    • Krydderbagt færøsk laks med tomatmayo, letsyltede grønne asparges og håndpillede rejer
    • Slider med frilandskylling og urter, mild chili/citronmayo og tomatchutney
    • Langtidsstegt kalvelår med estragoncreme, røgede mandler og karse


    Hovedret

    • Langtidsstegt oksefilét af kødkvæg med sort peber og timian (trancheres selv)
    • BBQ stegt kalkunbryst med kold BBQ-creme (trancheres selv)
    • Cremet madagaskarpebersauce
    • Persille stegte små kartofler
    • Bagte nye gulerødder med spinatpesto, hytteost og ristet boghvede
    • Hjertesalat med basilikumscreme, gule tomater, mozzarella, syltede løg og croutons
    • Hvedekernesalat med grønne oliven, små tomater og grillet peberfrugt
    • Grillet peberfrugtcreme med mandler og paprika


    Dessert

    • Fragelité isroulade med syltede skovbær (isrouladen trancheres selv)
    • Mørk chokoladebrownie med hindbær broken gel, karamel og solbær/hasselnødde crumble
    • Vores citronfromage med citrongelé og krystalliseret hvid chokolade


    Tilkøb

    • Alle retter fra menu 2 ”Den klassiske”, kan tilkøbes til denne menu


    Med til menuen

    • Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør
  • Pris menu 1: ”Konfirmationsmenuen 2024”

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer:
    2 retter: 300 kr. / 3 retter: 375 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.

    Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser, men derimod en særlig børnemenu (t.o.m. 10 år) - se vores 3-retters børnemenu længere nede på denne side.



    Anretning og servering

    3 forretter, hovedret som buffet og 3 desserter: Forretter og desserter leveres anrettet på fade og/eller i portioneringer, dog skal fragelité isrouladen til desserten skæres ud inden servering.
    Hovedretter og salater leveres i gastrofade samt skåle og er anrettet, klar til servering.
    Kødet ved hovedretten skal selv trancheres (skæres).

Menu 2: "Den klassiske"

  • Forretter: Vælg 2 - tilkøb én ekstra kr. 35,-

    • Gastros tunmousse med økologisk smør og økologisk citrus. Serveres med små salater, øko æg og kimchimayo
    • Gastros tunsalat af Ortiz tun med avocado, saltede mandler og urter
    • Vores varmrøgede laks fra færøerne med ”rød” dressing, agurk og koldvandsrejer
    • ”Rejecocktail” på Gastro manér med håndpillede koldvandsrejer, syltede hvide asparges, tomatstøv og avocadomayo
    • Hj. røget kylling med sprød brødkrumme, sort hvidløgsaïoli, syltet løg og karse
    • Lufttørret sydlandsk skinke med artiskokcreme, syltede løg og artiskok
    • Smørbagt tartelet (1 stor) med høns i asparges, tomat og purløg (leveres som ”samle selv”)


    Hovedretter: Vælg 1 - tilkøb én ekstra kr. 35,-

    • Kam af letsaltet økologisk gris stegt med sort peber og ramsløg. Serveres med cremet pebersauce og ristede rødder
    • Timianstegt kalvemørbrad med estragoncremesauce og bagte gulerødder
    • Langtidsstegt oksestriploin med timian og hvidløg. Hertil rødvinssauce og ristede svampe
    • ”Lørdagskylling” – dansk udbenet kylling overlår stegt med citrus og timian. Hertil kraftig persillesauce og nye gulerødder
    • Saltet og langtidsstegt oksespidsbryst med grov sellerimos og kørvel sky


    Tilbehør: Vælg 1 - tilkøb én ekstra kr. 25,-

    • Nye smørkogte kartofler med persille
    • Ovnristede kartofler med koldpresset rapsolie og timian
    • Kartoffelgratin med økologisk fraiche og hvider
    • Flødevendte små kartofler med løg og timian
    • Ovnristet polenta med høost, hvidløg og dehydreret tomat
    • Løgtærte med røget bacon og grønne asparges
    • Sprød arancini med ærter og gammelknas


    Salater: Vælg 2 - tilkøb én ekstra kr. 25,-

    • Kartoffelsalat med rygeoste creme, ærter og urter
    • Tomatsalat med saltost, spinat, basilikum, rødløg og jomfruolie
    • Råmarineret gulerodssalat med æble, tranebær og ristede kerner
    • Hjertesalat med basilikumscreme, gule tomater, mozzarella, syltede løg og croutons
    • Hvedekernesalat med grønne oliven, små tomater og grillet peberfrugt
    • Grøn linsesalat med ærter, saltost og urter
    • Hummus med spidskommen og citrus


    Desserter: Vælg 2 - tilkøb én ekstra kr. 30,-

    • Fragelité isroulade med syltede skovbær (isrouladen trancheres selv)
    • Mørk chokoladebrownie med hindbær broken gel, karamel og solbær/hasselnødde crumble
    • Vores citronfromage med citrongelé og krystalliseret hvid chokolade
    • Gastros blondie med lys chokolade ganache og hindbær
    • Mazarinkage med mørk chokolade, vanillecreme og friske og syltede bær
    • Gl. dags æblekage med marcipanmakron og økologisk Thise fløde
    • Frugtsalat i havtornsirup med hjemmelavet råcreme
    • Skovmærke panna cotta med blåbærgelé og hasselnøddekrokant
    • Eton Mess – Portionsanretninger med marengs, syltede og friske bær og vaniljefløde


    Med til menuen:

    • Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør
  • Pris menu 2: "Den klassiske"

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer:
    2 retter: 320 kr. / 3 retter: 395 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.

    Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser, men derimod en særlig børnemenu (t.o.m. 10 år) - se vores 3-retters børnemenu længere nede på denne side.



    Anretning og servering

    Menuen er tænkt som selvbetjeningsbuffet. Forretter og desserter leveres anrettet på fade og/eller i portioneringer.
    Hovedretter og salater leveres i gastrofade samt skåle og er anrettet, klar til servering.
    Kødet ved hovedretten skal selv trancheres (skæres).

Menu 3: "Tapasmenuen"

  • Kolde retter:

    • Krydderbagt færøsk laks- med tomatmayo, letsyltede grønne asparges og håndpillede rejer
    • Slider med frilandskylling og urter, mild chili/citronmayo og tomatchutney
    • Langtidsstegt kalvelår med estragoncreme, røgede mandler og karse
    • Lufttørret sydlandsk skinke med artiskokcreme. syltede løg og artiskok


    Lune retter:

    • Bøf af langtidsstegt oksefilét, grønne asparges, ærter og rødvinsglace
    • BBQ glaseret kyllingebryst med majsgremolata
    • Sprød arancini med ærter og gammelknas
    • Løgtærte med røget bacon og grønne asparges
    • Spyd med stegte kartofler, høost og sort peber
    • Hjertesalat med basilikumscreme, gule tomater, mozzarella, syltede løg og croutons


    Til sidst:

    • Mørk chokoladebrownie med hindbær broken gel, karamel og solbær/hasselnødde crumble
    • Vores citronfromage med citrongelé og krystalliseret hvid chokolade
    • Eton Mess – Portionsanretninger med marengs, syltede og friske bær og vaniljefløde
    • Lagret havarti med stikkelsbærkompot og knækbrød


    Med til menuen:

    • Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør
  • Pris menu 3: "Tapasmenuen"

    Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer: 395 kr.

    Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert.
    Alle priser er inkl. moms.

    Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser, men derimod en særlig børnemenu (t.o.m. 10 år) - se vores 3-retters børnemenu længere nede på denne side.



    Anretning og servering

    Menuen er tænkt som et udpluk af forskellige små retter, hvor man serverer de kolde og varme retter på buffeten samlet, hvorefter der afsluttes med desserten. Alle retter leveres portioneret enkeltvis og færdiganrettet i fortrinsvist bæredygtigt og komposterbart engangsemballage og/eller vores eget service.
    Ved de lune retter, kan der dog være en grøn urtetopping der selv skal anrettes inden servering.

Vi tilbyder også

  • 3-Retters Børnemenu

    - for børn t.o.m. 10 år.


    Forret:

    • Hj. lavede kyllingespyd med tomatdip, ærter og gulerødder (kold forret)


    Hovedret:

    • Hakkebøf med bearnaisecreme, stegte kartofler og gulerodssalat


    Dessert:

    • Samme som voksenmenuen



    Pris - 3-Retters Børnemenu

    Pris pr. kuvert inkl. moms: 185 kr.

  • Velkomstdrink (alkoholfri)


    Limonade – Leveret i Kilnerkrukke med is til ”tap selv”

    Perfekt til alkoholfri velkomstdrink, eller som alternativ til sodavand – vælg mellem:

    • Citron/Lime/Mynte
    • Rabarber/Mynte
    • Ingefær/Lime
    • Hibiscus/Solbær



    Pris - Velkomstdrink

    Pris pr. kuvert inkl. moms (0,3 liter):

    • 1 variant: 30 kr.
    • 2 varianter: 50 kr.
    • 3 varianter: 65 kr.
  • Natmad


    Burritos:

    • 1 stor burrito med kyllinge eller oksefajita, gode oste, grøn salat, avocadospread og tomatsalsa



    Pris - Natmad

    Pris pr. kuvert inkl. moms: 85 kr.

Vin til din konfirmationsfest

- fra BISGAARDs

Vi har igennem samarbejde med BISGAARDs, mulighed for at tilbyde nøje udvalgte vine til vores menuer - se nedenfor.


Fuld returret
Der er fuld returret på alle uåbnede flasker – betal kun for de flasker I bruger. Overskydende vin returneres/afhentes med retur service til GASTRO CATERING.


Bestilling og afhentning
Vinene bestilles og faktureres sammen med menuen, gennem GASTRO CATERING. Afhentes hos BISGAARDs på adressen:
Randersvej 66E, 8800 Viborg • telefon: 8669 0919

BISGAARDs

Vin til: Velkomst

Rosé Port tonic

  • Super frisk port med dejlig aroma blandet med Mediterranean tonic (én til én)
    – beregn 12 glas pr. sæt (1 liter)

Pris pr. sæt (uanset mængde)
Sætpris butik: 127 kr. / Konfirmationspris 110 kr.

Vin til: Forret/kolde retter

Saint-Peyre Chardonnay, Cotes de Thau, Roussillon Sydfrankrig

  • Fyldig let cremet solmoden vin. Intens og rig på chardonnay druens aromaer med friskhed i finishen
    – beregn 8 glas pr. flaske

Pris pr. flaske (uanset mængde)
Butikpris: 89 kr. / Konfirmationspris 75 kr.

Vin til: Hovedret/lune retter

Vatican, Cotes du Rhone Village, Frankrig

  • Frugt, blødhed og fylde. Solmodne behagelige røde bær. Egen import siden 2008 og vores absolutte bestseller
    – beregn 6 glas pr. flaske

Pris pr. flaske (uanset mængde)
Butikpris: 89 kr. / Konfirmationspris 75 kr.

Vin til: Dessert

Brachetto d´Aqui, Piemonte, Italien

  • Brachetto-druen frembringer friske vine med en markant frugtsødme, som uværgeligt giver mindelser om sødmefulde jordbær. Let perlende blid brus
    – beregn 10 glas pr. flaske (ofte tager gæsterne gerne et ekstra glas af denne)

Pris pr. flaske (uanset mængde)
Butikpris: 119 kr. / Konfirmationspris 100 kr.

  • Levering - Returnering - Afhentning

    Læs også hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til levering/afhentning af menuen samt returnering/afhentning af service og emballage efter afholdelse af arrangementet.

    Levering - Returnering - Afhentning
  • Afbestillingspolitik

    Skulle du blive nødsaget til at afbestille eller foretage ændringer, helt eller delvist, i din bestilling – da skal dette ske rettidigt og vores afbestillingspolitik vil her gøre sig gældende.

    GASTROs Afbestillingspolitik

Velbekomme og god fest!

GASTRO CATERING ønsker stort tillykke med konfirmationen/nonfirmationen!